Meniu de Nunta
Ambianta desavarsita, decorul intim si personalul amabil fac din
restaurantul “Bradul” alegerea perfecta pentru evenimentul tau
MENIU NUNTA
– 100 ml Alexandrion/Martini/palinca si afinata
Gustare rece
– 150g Legume Décor (ardei, castraveti , mozaic de masline)
– 50 g Bacon copt in jar
– 50 g Ceafa de porc coapta in jar
– 50 g Muschi file afumat, facut in casa
– 50 g Rulada pasare cu ciuperci si spanac
– 50 g Rulada cascaval
– 50 g Ardei cu crema de branza
– 50 g Parfait de porc cu verdeturi si sos de mustar
– 50 g Mozzarella bocconccini cu rosii cherry
Gustare calda la alegere
– Rulou de pulpa de pasare cu mozzarella si prosciutto si buchetier de legume
– Somon cu amestec de legume si salate si sos de lime
Friptura
– Cotlet la cuptor cu sos de vin pulpa de pasare la grill
– Ceafa de porc la cuptor si piept de pasare la grill
– Garnitura: cartofi gratinati, cartofi la cuptor cu rozmarin, cartofi taranesti
– Castraveciori noi murati, Amestec de salate cu rosii cherry, Salata de varza cu morcov
-3 japoneze
-2 esspresso cu lapte
-Prajituri de casa
-Apa minerala/plata 750 ml, Suc Fanta/Cola 1.25l sau socata
-Tort botez ( Diplomat, Tiramisu, Mascarpone cu fructe de padure)
-Vinul casei Casa Cotnari: alb, roze, rosu
Total: 200 ron
MENIU NUNTA LA DOMICILIU
Gustare rece
– 100g Legume Décor( ardei, castraveti,rosie)
– 50 g Salam(Vara, Sasesc, Mircesti)
– 50 g Pastrama de purcel
– 50 g Ardeleneasca (Bacon)
– 50 g Urechiuse de Muschi file
– 50 g Rulada pasare cu ciuperci
– 50 g Cascaval (Rulada cascaval, Crochete de cascaval)
– 50 g Mozaic de Masline
– 50 g Chiftelute speciale
Gustare calda
– 300 g Rulou din pulpa pasare la cuptor / Sarmale cu afumatura, mamaliga si smantana / Cordon bleu pui cu susan si salata de varza
– 100 g Cabanos
– Salata de varza cu rosii
Friptura
– 160 g Cotlet, Ceafa, Piept pasare la gratar
– Garnitura( Cartofi taranesti, Cartofi gratinati, Ciuperci sote, Legume mexicane)
– Salata asortata (Conopida, Gogosari, Castraveti)